♥Hey ho here she goes

Som vanligt kan jag inte somna, har nämligen lyckats vända på dygnet. Det konstiga är dock att jag kliver upp rätt så tidigt, så att jag ska kunna somna aningen tidigt. Dock så fungerar det bara under dagen, då jag är jättetrött, men så fort klockan är efter tolv, då blir jag pigg som en mört! Haha!
 
Min morgondag kommer ändå inte att bli så hektisk, kan sova precis hur länge jag vill, eftersom att pojkvännen ska iväg och pilla på sin bil, sedan runt fem/sex åker vi hem till mammsen på nyårsmiddag! Vad som händer efter det får vi väl se! Vi kommer kanske att stanna där ett tag, eller så åker vi tillbaka till korven, eftersom att han kör hela kvällen/natten imorgon, och jag är hans sidekick! Jag är faktiskt hellre med honom en dag som imorgon (idag), eftersom att jag vill ha min nyårskyss! Haha!

Nej, nu ska jag starta några avsnitt av Numbers och försöka bli trött!
Puss!

♥Sista söndagen för iår!

Vad ska man säga? Är det spännande eller läskigt med ett nytt år? 

Jag tycker nog mest bara att det kommer att bli väldigt spännande, mitt 2012 var awesome, men jag vet att 2013 kommer att kunna slå det med häst(frukt)längder! Jag kommer att börja i trean nu 2013, sista året i gymnasiet, wow! Tiden har verkligen flugit iväg! Jag ska verkligen försöka ta vara på alla roliga stunder nu, och vara mer med mina vänner. Jag ska börja träna, och verkligen se till så att jag får de betyg jag vet jag kan få i skolan! :) 

Sommaren kommer att bli den bästa, vi ska se Eminem, så det kommer förmodligen aldrig att komma upp en sommar som skulle kunna vara bättre än denna, det skulle i så fall vara att jag möter på Johnny Depp på stan... Haha! :)

Nu ska jag... Inte göra någonting, för jag är trött och mår inge bra! Vilket jag inte behöver ha panik över, för jag ska ju inte ut imorgon!

Puss!

♥Roniahs 2012

Januari
 
 Jag & Nathalie gick kvar i MIX och hängde med PENIZ'R under skoltiden, vi gjorde en awesome dans, som jag dock tyckte gick åt helvete, men ett fint C fick vi!


Jag hängde mycket med min fina vän Madde, dessa bilder är tagna hemma hos Andreas och ... Ja nu kommer jag inte ihåg vad han heter.



Jag fyllde år och fick en liten bunny av mina sjuka vänner!


Det blev en hel del partande ute i Sörberge/Bergeforsen med Nathalie!




 
 
 

♥30 december

Men tjena på er folket!

Jag känner att jag varit lite off här ett tag, men jag skyller på att min syster & hennes pojkvän har varit uppe här + att det har varit jul, så jag har haft fullt upp varje dag! Imorgon är det nyårsafton och jag ska spenderna den med ett gäng fina flickor här i Sundsvall. Dock kommer inte min morrnacke att vara med vilket känns väääldigt tråkigt!! Hade Nathalie varit med så hade det blivit perfekt! Vi får försöka ha varandra i telefon under tolvslaget i alla fall, vi kan ju inte gå in i det nya året utan varandra! ;) /Ronnyponny
 
 
 Pictures från julafton!


♥Drinking from the bottlen

I'm in here busy looking for the next top model
Who's wearing something new and something old
And something borrowed
I know this crazy life can be a bitter pill to swallow
So forget about tomorrow
Tonight, we're drinking from the bottle
Usch, fy och blä, vad jag saknar den här underbara tiden!! Kolla träden, solen, kläderna! Här kan man bokstavligt talat säga att livet lekte! Bästa sommaren någonsin, med alla mina älsklingar!

Puss!

♥Last night I told you I loved ya, woke up blamed it on the vodka.

Igår, vart en väldigt trevlig kväll! Den spenderades i Bergeforsen, men Ronny, Max, Rasmus, Matilda, Adam och Gustaf. Jag krossade alla i galenpanna, och sedan krossade jag, korven och Rasmus alla andra på party alias! Haha. Kom hem till Anton vid fyra.. Haha, så det är ju ett tecken på en bra kväll i alla fall!
 
Idag mår jag bra, är riktigt seg bara. Trött som ett as, och sugen på pastasallad, mums! Nu ska jag vänta på att Anton kommer ut hit igen, sedan ska jag övertala honomatt vi ska på ICA och köpa den där pastasalladen, hihi!

Puss!
 
(Jag har inga bilder på min nya dator, de är på hårddisken och jag orkar inte koppla in den, så jag bjuder på den enda jag har! Haha)

♥Well hello there!

Sitter ju nu hos Roniah, hon är nere och duschar, medan jag lär mig räkna med greven! Vi håller på att leta efter lite skoj att göra ikväll, annars spenderar vi den i Bergeforsen med våra homies!
 
Hur som helst, när Roniah drog passade jag på att stjäla hennes katt, mohaha!

♥Mina favoriter just nu!

 

♥Dags att köra igång riktigt igen!

Nu är julen över, och det är bara lov! Ingen skola, ingen stress, ingenting! Så nu kommer det äntligen att finnas tid till att blogga! :)

Jag vaknade för ca 5 minuter sedan, vilket inte alls är så bra.. Haha! Skulle egentligen ha sagt hejdå till syster och Anders som åkte tillbaka till Stockholm nu, men ingen ringde och väckte mig, så det missade jag :( Hann i alla fall ringa henne! 
 
Igår så kom äntligen min älskling hem, det var så underbart att få mysa med honom igen, bara ligga och hålla om personen man älskar, det är ju det bästa som finns! Nu när jag har fått hem honom så har jag dock fått världens abstinens efter Roniah, som jag inte träffat på hela lovet! Bhuhu.. Men imorgon tänkte vi hitta på något, så då är allt tillbaka som det ska vara! 
 
Nu ska jag väl ringa till baby och säga att jag är kvar hos honom!
Puss!
 
Världens bästa vän, världens underbaraste människa, min andra halva!

♥GOD JUL ALLA KORVAR!!

Merry Christmas, Hyvää Joulua, God Jul... blablabla!

Nu är julen snart över (för idag, haha!) och jag är så himla nöjd över allt jag fått! Det var verkligen allt jag önskat mig, plus att jag inte fått allt än, för vi ska fira med mormor, morfar, morbror + familj, på onsdag! Detta kan ha varit en av de bästa jularna någonsin, trots att jag inte alls är ett stort fan av julen, på grund av personliga skäl!

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem från Söderhamn, vilket han gör på onsdag, förhoppningsvis på förmiddagen, sedan är min jul fulländad! :)

PUSS, hoppas ni alla har haft det minst lika bra som jag!

♥Korvnacke.

Det finns absolut inget att blogga om, eftersom att den inte har hänt någoting alls de senaste dagarna! Vi har haft fullt upp i skolan nu mot slutet, eftersom att vi avslutat ett antal kursen. Därför har bloggen stått still!

Hur som helst, idag hade vi julavslutning på skolan. Det var väl rätt så mysigt, vi åt pizza och bara umgicks med klassen, vilket alltid är trevligt, eftersom att vår klass är bäst! Hoppas verkligen på en klassfest nu under lovet! Kommer ju att sakna de små korvarna! Hihihi...
 
Nu ska jag bara ta det lugnt med min boyfriend, vi hörs snart, för nu är det lov, och saker kommer att hända, hihi!
Puss!
 

♥19 december

Tjenis!!
Idag var vi lediga från skolan, men jag åkte ner ändå och umgicks med några fina klassisar. Vi gjorde egentligen inte så mycket, satt i sofforna och pratade om allt och ingenting! Imorgon kommer min syster upp hit från Skåne! Så nu ska jag ta och städa och fixa till på mitt rum, eftersom hon hade tänkt att bosätta sig här med mig några dagar. Hon är för feg för att sova i gästrummet... Haha! Slänger upp en bild på vad min paketkalender bjöd på idag. /Ronnyponny
 

♥Eminem i Augusti!

Hello there!

Jag kan säga att vi faktiskt har en liten ursäkt till varför vi inte bloggat! Dom sista dagarna i skolan är ganska så stressande eftersom det är mycket man måste lämna in och fixa innan vi får gå på lov. Men nu är allt inlämnat så nu kör vi igång igen!
 
I Augusti ska vi och några vänner åka på en liten weekend till Dublin och gå på en konsert och se självaste Eminem!!!! Vi är såååå överlyckliga för detta! :D
 
Det här är sakerna jag fått på senaste i kalendern! /Ronnyponny
 

♥Fy på oss!

Varför har vi inte bloggat? Vi har absolut ingen ursäkt!!! Fy på oss! Nu har jag dock en ursäkt, har klistrat på lösnaglar, och inte vant mig än, så jag kan inte skriva...

Vi var på fest i fredags och hade jätteroligt i alla fall, här får ni två biler så hörs vi imorgon!
Puss!

♥Hej, hopp, gummisnopp!

Jag är väldigt stressad, men jag bloggar ändå... tralala!

Nu är det så här att jag ska ta bussen in till stan om ca 25 minuter, men min pojkvän har inte kommit hem än, och han ska ge mig lite saker innan jag åker... Oh my! Han svarar inte på sms heller... BITCH!

Hur som helst, väl i stan så blir det fest med massa underbara människor, vilket vi gillar väldigt mycket!

Ojjj... Juste! Jag fyllde år igår! Glömde visst att nämna det! Jag hade fullt upp med presenter och fika, jag fick smörgåstårta! MUMS!

Det här blev bara rörigt ocg jobbigt! NU MÅSTE JAG RINGA MIN POJKVÄN!!!!!
Puss!

♥13 december

Det här har jag fått dom senaste dagarna i min lilla kalender!

'
 
 
 
 
 

♥Dancing queen, young and sweet, only seventeen, oh yeaaah!

Imorgon blir jag också en dancing queen, någon som kan gissa varför? Det får ni veta imorgon!

Hur som helst, just nu ligger jag ensam i min alldeles för stora säng! Det är inte roligt att ha en dubbelsäng när man inte har någon att dela den med... Men som tur är, så har jag min Kalle Kanin, han har alltid funnits där när jag behövt någon att kramas med!! Han kan dock inte hålla om mig, vilket är lite synd... Men imorgon får jag sova med min älskling igen!!

HJÄLP!! Min garderobsdörr rörde precis på sig!! Varför ska det bli så bara för att jag ska sova ensam för första gången på... Jag vet inte... Shit! När sov jag ensam senast? :o 
 
Skitsamma, det finns en anledning till att jag sover hemma, det får ni också veta imorgon! :)
Puss!
 
(En gammal bild på mig och Kalle!)
Förresten! Det är väldigt svårt att tro att den här bilden är tagen för nästan exakt ett år sedan! Shit pommes, vad mycket man kan förändras på så kort tid!

♥Hej mitt vinterland!

Sitter just nu nedkrupen under en filt, eftersom att mitt rum är iskallt, typ minusgrader. Uffa! Min näsa är också iskall, vilket den alltid ska bli av någon anledning... allt är normalt förutom näsan!

Aja, nog om min näsa! Jag måste plugga, men jag finner varken motivation eller ork!! Eller plugga och plugga, jag måste göra några inlämningar! Ska helst ha gjort färdig tre innan jag ska sova, två ska vara inlämnade imorgon, och den tredje så snart som möjligt, alltså lika bra att få den gjord nu! 
 
Ska väl i alla fall öppna worddokumentet... 
Puss!

♥The first 3 words

Jag fick happiness, money och och health! Får väl hoppas på detta nudå!!


♥10 december

Hellu!
Jag införskaffade mig två nya doftljus i helgen, så nu är dom tända och plugg står på schemat för resten av kvällen! Jag hade tänkt få in två uppgifter i spanska innan jag lägger mig i alla fall.
Paket nummer 10 innehöll ett läppbalsam med kokos. /Ronnyponny
 

♥Nu så!!

Nu är jag tillbaka!

Idag har jag varit med några släktingar och ätit julbord på Ikea. Jag är dock inte så förtjust i julmat så jag åt bara köttbullar! Imorgon är det skola igen och jag får träffa mina fina classmates, wohoo. Denna vecka kommer bestå utav PLUGG PLUGG PLUGG. Har cirka 12 inlämningar som jag måste hinna få in innan jul.. Jag hade tänkt stanna kvar en stund på skolan imorgon och plugga, får mer gjort om jag sitter där än hemma känner jag. Nu ska ni få se vad jag fått i min kalender dom senaste dagarna! /Ronnyponny
 
Paket 6
 


Paket 7
 
 
Paket 8
 
Paket 9

♥Ta inte detta fel!

Innan jag börjar med det här inlägget måste jag få tillägga att det är inte rasistiskt menat, och jag är inte rasist någonstans! Jag tycker att alla är lika mycket värda!

Men något jag inte gillar är att vi i Sverige måste ta bort tradition efter tradition för att vi ska verka accepterande. Det förundrar mig lite... För det första så accepterar vi alla andra länders traditioner och regler! Åker vi till ett land där man inte får visa hud, då accepterar vi det, tar på oss jeans och en långtröja, sedan är det inget mer med den saken. Att vi ska behöva ta bort traditioner som pepparkaksgubbar i luciatåget och inte kunna sjunga vår egen nationalsång i kyrkan, det förundrar mig väldigt mycket! För det första, vart någonstans är en pepparkaksgubbe rasistisk? Bara för att den är brun? Köttbullar är bruna? Ska vi sluta äta dem också? För så vitt jag vet ligger det absolut inget rasistiskt bakom våra pepparkakor! 
 
Jag tänker inte skriva allt för långt, för det här är ett väldigt känsligt ämne för de flesta. Men det jag tycker är att de människor som kommer hit till Sverige borde försöka anpassa sig efter oss, och vi svenska ska också anpassa oss efter dem, inte genom att ta bort traditioner, utan bara genom att acceptera olika tro, färg och ja, traditioner! Att vi ska skaffa moskéer, det har jag absolut inga problem med, för det är ju en sak som visar att vi accepterar andra människor! Vi får ju fortfarande ha kvar våra kyrkor! Men att ta bort saker helt och hållet, det känns som att det är lite över gränsen faktiskt!

Puss och hej!
(Hoppas ingen tog illa upp!)
Som jag sa tidigare, jag är alltså inte rasist någonstans överhuvudtaget, jag tycker alla är lika mycket värda, och har samma rättigheter och allt sånt där! Så ta inte det jag skrev på fel sätt!

♥Det börjar närma sig!

Just nu håller vi på med de sista finjusteringarna på bloggen, så snart är den redo att göras officiell!! Wiho! Då ska vi ha ett party! ;)
 
Hur som helst, vi har skapat en frågesida där ni kan gå och in och fråga precis vad ni vill! Var inte fega, vi svarar på allt! Den finns här till vänster, och vi svarar på frågorna så snart som möjligt :)

Nu ska jag fortsätta pilla runt lite!
Puss!
(Om ni klickar på bilden här så kommer ni direkt till frågesidan)
 

♥03:20

Tjenis! 
 
Jag sjuklingen har inte alls haft orken till att blogga, men imorgon så ska ni få se dom tre paket jag öppnat i kalendern sen sist jag skrev! Klockan är just nu snart halv fyra på natten och jag har äntligen skrivit klart min rapport om rasism!!! Jag är så sjukt glad över det här, har haft sån press på mig eftersom den egentligen skulle varit inlämnad för en månad sen. Hade jag inte lämnat in denna inatt så hade jag fått pröva hela kursen! Och det vill jag ju inte. 
 
Tidigare innan jag började skriva på rapporten var jag hur trött som helst och ville bara skita i att skriva och sova istället, men nu när jag väl får och kan sova så är jag jättepigg! Alla andra sover så jag har ingen rolig som kan fördriva tiden tills jag blir trött.. Jag får ta och slå på någon film och försöka somna till den! Godnatt kompisar
/ Ronnyponny
 
Ni kan få se på denna underbart söta pojke som jag är helt kär i, och har planer på att stjäla hem till mig så får han sjunga för mig varje dag!

♥!!!!!!!

Just nu sitter jag och Roniah och snackar utropstecken... Haha! Men det är liksom vårat beroende! Kolla i våra inlägg, och räkna utropstecknena, det är lite komiskt! Nu kan jag inte sluta använda dem heller för att jag kommit in på ämnet... ÅHH!!

Hur som helst, jag kollar på The Social Network, och Andrew Garfield är så söt i den filmen!
That's it, I'm out!
Puss!
 

♥Good morning korvar!

Roniah är sjuk idag, och kommer inte att vara med mig på skolan! Buhu! Jag mår inte heller bra, halsen dödar mig... Men jag kämpar mig dit ändå, jag har ju i alla fall inte feber och dylikt som Ronny!
 
Hur som helst, idag tror jag att jag slutar redan vid 11.20, för två av de jag ska göra redovisning med på idrotten är borta, så jag kan inte göra den idag. Känns väldigt onödigt att gå på en lektion man inte kan göra något på! What else..? Jag vet inte... Är död...

Puss!
(Ett fint litet collage jag gjorde åt Roniah igår)

♥Paket nummer fem

Här kommer ett kort och snabbt inlägg från en väldigt förkyld flicka! Paket nummer fem innehöll en bodybutter med rosdoft! Jag hade vääldigt bråttom imorse, så det blev en väldigt suddig bild som jag inte orkar ta om! Haha. Jag åkte på skolan idag, trots att jag var febrig. Belönade mig själv med lite candy & ice cream!! /Ronnyponny
 
 

♥Jag dör... hahaha!


♥Hej, hej, hallå!

Både jag och Roniah har åkt på någon förkylning/feber, hoppas bara på att det inte är influensan. För det första så har ingen av oss lust att missa så mycket av skolan så här innan jul, sedan så är det ju aldrig roligt att vara sjuk!

Just nu sitter jag bara och klickar mig runt på internet, gjorde två inlämningar tidigare ikväll, så jag känner mig riktigt duktig! Nu ska jag antingen börja på nästa, eller spela Sims! Lutar åt det sista alternativet... Haha! Men jag kan faktiskt fixa inlämningen imorgon! Jag tycker att jag förtjänar lite underhållning nu efter allt pluggande!

Vi hörs senare eller imorgon!

Puss!
(Jag och Roniah har förresten börjat skriva en bok, en så länge har vi bara en del av framsidan... Men så snart vi har tid så kommer vi att komma igång! Haha...)

♥Paket nummer fyra

- Innehöll skrubbhandskar! Min skoldator är på lagning, därav sen uppdatering. /Ronnyponny
 
 
 

♥Godmorgon världen!

Jag har spenderat morgonen på vårdcentralen, för att jag skulle ta bort några stygn. Inte det härligaste jag varit med om, men nu är de borta! 
 
Hur som helst, nu sitter jag och äter en kaka, och väntar på Matilda innan vi ska gå till bussen! Jag och min älskling har förresten 15 månader idag. Det är så sjukt, jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går! Aja, det här ska inte bli ett kärleksinlägg, sådant håller vi oss ifrån här på vår vackra blogg, som förövrigt snart är redo att göras officiell!! WIHO!

Ska fixa det sista nu innan jag beger mig ut i den härliga kylan!
Puss!

♥Scones

Jag blev så sjuuukt sugen på Scones ikväll, så den lilla husmoren i mig kom fram och drog ihop en deg och kastade in i ugnen! Mina cats kom med på ett hörn också, som vanligt! /Ronnyponny

 
 
 

♥Hola amigos!!

Sitter just nu på mattelektion med Roniah och Charlie, men arbetar vi? NO! Vi sjunger! Wiho!
 
Vad annars? Jo, min älskade dator är fixad, så nu är jag återförenad med min älskling igen. Hihi.. Hur som helst, nu ska vi fortsätta, vi hörs senare!

Puss!

♥Paket nummer tre

Tjabba Tjenis!

Just nu sitter jag på skolan, vi har ägnat den senaste lektionen åt att spela Mysteriet på Greveholm! Det är ju gjort för att vara åt barn, men det är jättesvårt!! Haha. Jag öppnade tredje paketet idag och det innehöll ett schampoo & ett balsam. /Ronnyponny
 

 
 

♥Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin 

♥Paket nummer två

Idag har jag öppnat det andra paketet i kalendern, och det innehöll en duschsvamp! Imorgon är det skola igen, faktiskt inte så jobbigt om man bortser får plugget. Jag har ju världens underbaraste klass och världens bästa vän som jag får umgås med hela dagen!! Jag ska se om jag kommer ihåg att ta med en kamera, så jag kan leka paparazzi. / Ronnyponny


 
 

♥Kaos!

Hej kära korvar!
 
Det är lördag, en väldigt kall lördag måste jag säga! Det har även varit en väldigt lugn lördag, jag har firat min pojkvän tillsammans med hans släkt och familj, bara myst framför TV:n och ätit gott!

Igår däremot...Oi voi, säger jag bara! Det började med att min dator la av.. Fläkten har tydligen slutat att fungera, så den blir överhettad så fort jag startar den.. MORR! Sedan skulle vi vara ett gäng hemma hos mig och ha det trevligt, spela spel och umgängesdricka och dylikt. Slutade med att det var jag och fem killar, för av de som skulle ha varit med från börjar så kom bara tre.. Haha, hur som helst. Kvällen var jättebra, fram till att det var dags att dra. Jag skulle sova hos min pojkvän, och inte hemma. Ingen hade lust att betala skjuts, och det gick inga bussar. Så jag, Rasmus, Max och Rasmus fick gå hemifrån mig till Bergeforsen, ca 5 kilometer, i snöstormen! Jag trodde aldrig att jag skulle överleva, men det gjorde jag! Fast det var knappt, jag låg i sängen och skakade i nästan en timme efter att jag kommit hem! 

Min svenska suger idag märker jag, men det här inlägget har tagit nästan en halvtimme att skriva, för jag gör massa andra saker samtidigt, så det kan vara väldigt osammanhängade! Därför säger jag hejdå nu!

Puss!
(En bild från nattens vandring...)

♥Lördagkväll

 

 
/Ronnyponny

♥Första december

Idag har jag storstädat mitt rum och julpyntat lite! Jag har även öppnat första luckan i min adventskalender som innehöll en (ett?) bodybutter med chokladdoft. /Ronnyponny

 

RSS 2.0