♥Lite morrig!

Mhmm! Igår var det nämligen så att jag sa till mina brudar att jag inte kuna följa med dem ut, för jag hade lovat madre att umgås med dem, men vet ni vad? Min madre dissade mig?! Morr! Sedan utnyttjade hon mig och Anton för skjuts hem, haha! ;) Nejdå, är inte arg på mamma, är bara lite less på att jag dissade en rolig kväll med mina brudar, för nothing! Hur som helst, jag får ta igen det någon annan gång! :)

Nu tänkte jag fixa mig, sedan ska jag spela lite, nördig som jag är! Det bästa är att Roniah är lika nördig som jag! Mohaha! 

Puss!
(Bjuder på en härlig bild på mig och sis från sommaren 2011!)

♥Let her go!

Både jag och Roniah är helt förälskade i den här låten!! Det är seriöst en av de bästa låtar som gjorts det här årtiondet! 


Puss!
 

♥Happy!!

Nu har jag fått Towa på kroken också! Tralala, det här kommer att bli så otroligt bra, så jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Hoppas verkligen allt går som vi planerat!! Det underbara med att vara ute i så god tid, är att vi kommer ha gott om tid till att planera, ändra och fixa! Halleluja!!!

Puss!

♥And that's how we roll!

Jaa, vi är sämst på att uppdatera, men som vanligt har vi inte en lugn stund! Skola, skola, skola! Det enda positiva är att vi är ledig varje fredag, mohaha! Plus att vi inte läser journalistik längre, så vi har endast två lektioner varje dag! Det är rätt så awesome!

Hur som helst, det var inte det jag skulle prata om! Jag ska prata om sommaren, och hur awesome den kommer att bli! Just nu så håller jag, Roniah + ett helt gäng och planera en trip upp till Östersund, och... STORSJÖYRAN!!! Ni kan inte förstår hur awesome det kommer att bli?! Jag är så sjukt peppad på det, trots att det är ett bra tag kvar... Haha, och inte nog med det. Någonstans mellan Gatufesten och Yran, då ska jag och Roniah (kanske Rebecca) utomlands!!! Till Ayia Napa! Oh holy! Den här sommaren kommer att bli bra, riktigt bra!! Sedan en sak till, som jag inte är säker på än, det är att jag kanske ska åka ner till Tyskland, hihi!!

Aja, det var allt jag har att säga just nu! Kan inte skriva något mer, då för jag nog hjärtstillestånd! 
Puss!
 

♥12 februari

HEJ!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev! Vad har jag hittat på under denna tid då? Ja, jag har hunnit fira Noella som fyllt 18 år, jag har även hunnit fylla 17 år, jag har haft filmkväll med fina vänner och sedan har jag ränt omkring med Nathalie. Jag har tyvärr inga bilder alls faktiskt, jag är så sjukt dålig på att ta med mig min kamera. Jag vill helst inte ta med min systerkamera på fest heller, men tanke på att man vet aldrig när man har en liten tattare i närheten! Sedan så suger min digitalkamera.. jag tror jag fick den när jag gick i typ sjuan! Haha. Jag får ta och låna mammas i framtiden, så kan ni få lite bilder.
 
Imorgon ska jag kliva upp lite tidigare för att gå ner till skolan och plugga lite engelska med Sanna innan skoldagen börjar. Jag ska även slänga ihop en kycklingsallad innan som jag ska njuta av, mhhmmm.. Men nu ska jag spela lite med Nathalie! PUSS/ronnyponyy

♥Vår duktiga vän!

Min och Roniahs kära vän Basil har gjort ännu en låt, han är så duktig vår lilla korv! :)
Puss!
 

♥5 februari

Men hello there!

Det var ett tag sedan jag skrev nu, jag har väl inte riktigt haft orken!! Om jag får skylla på det. Nu har jag varit så duktig så jag klev upp klockan 07 och gjorde en frukost som bestod av ett ägg, en macka & ett äpple. HUR duktig är inte jag då? Jag ska snart göra mig i ordning och efteråt ska jag möta upp Sanna & Petra för att promenera till skolan. Vädret är dock inte så lockande, så jag är osäker på om dom andra vill gå.. Haha! /ronnyponny

Ni får en liten bild från när jag vandrade till skolan i somras. Såå vacker, så vackert mina vänner.
 

♥This is what makes us girls.

Hejsan! Blev hemma från skolan idag, och det blev Roniah också! Haha, vi har en tendens att stanna hemma när den andra gör det. Alltså inte så att vi gör det medvetet, utan jag kan skicka ett sms till henne på morgonen, och senare får jag tillbaka att hon också stannade hemma. 
 
Aja, nog om det! ;) Vaknade med smärta i hela kroppen, kunde knappt röra mig! Det var inte så roligt, men nu känns det bättre, och jag är redo för skola imorgon! Det är så skönt att vi börjar tjugo i ett på tisdagar, då får man verkligen sova ut! :)

Så här ser jag ut idag, provade en ny frisyr, en ''lärar-knut'', haha!
Puss!

♥Some people are just ment to be.

Glöm aldrig bort på att ta vara på era vackra vänner. Jag har haft det lite jobbigt den senaste tiden, väldigt jobbigt faktiskt. Det har gjort så att jag gärna stängt in mig, och inte varit allt för utåt och social. Det är mycket känslor och tankar jag handskas med och bearbetar dagligen, därför kan minsta lilla sak målas upp som världens grej för mig just nu. Råkade sätta Roniah i en sådan situation när jag blev ledsen för att jag tyckte vi gled ifrån varandra, just på grund av att jag inte har lust att sitta och prata om vissa saker som man i vanliga fall pratar om. Jag är tjej, jag ska diskutera nagellack, killar, kläder o.s.v. Men senaste tiden så har jag inte kunnat göra det. Jag ser inget underhållande i det, och mina tankar går ut i så mycket större saker. Jag vill kunna leva lätt, jag vill att ett fult nagellack ska vara mitt största problem (nu menar jag inte att Roniahs största problem är ett nagellack, haha), men tyvärr så är det inte så. Vi har våra gemensamma vänner, men just nu i skolan är det skolan jag vill tänka på. Jag vill bara ta mig igenom skiten, vilket gör så att jag kanske inte sitter med de människor jag har roligast med, eller de jag helst skulle vilja sitta med. Just nu vill jag bara ta mig igenom mitt liv helt enkelt. Det låter hemskt, och det är hemskt, helt ärligt. Men jag måste påminna mig själv om att vänner finns där, jag ska kunna prata med dem även fast jag inte vill lägga min tyngd på deras axlar.

Det här inlägget blir bara deprimerande, men jag måste få skriva av mig!
Puss!
 
(Försök se det här som ett positivt inlägg, att ni ska vara rädd om det finaste ni har. Ni ska inte ge upp på grund av bråk eller andra komplikationer. Älskar man någon tar man sig igenom allt!)

♥Heartbreak hotel!

Jag måste ju få skryta lite om ''Yohio'', eller Kevin som han egentligen heter. Han är nämligen min gamla klasskompis, och det är sjukt coolt hur långt han har tagit sig! Duktig kille! :)

Puss!
 
(Det tråkiga är dock att han som är kille, är snyggare än mig som tjej...!)

RSS 2.0