♥23.29

Det kan vara rätt så svårt att vara vän med Roniah, ni ska bara veta hur mycket energi det kräver! 99% av min dagliga energi går åt till att vara hennes vän! Här är fem saker man måste klara av för att vara vän med henne!
  1. Roniah har ett väldigt händelserikt liv, så man får vara beredd på några hjärtattacker per dag, då man till exempel tror att hon ska bli blind för att hon har fått en fågel i ögat o.s.v.
  2. Roniahs katter har ett minst lika händelserikt liv som henne, så man får även vara beredd på ca 10 katthistorier per dag, då en katt till exempel ätit upp alla hennes ploppar till hörlurarna!
  3. Se till att inte vara online på Facebook när ni kollar på film eller gör något då man inte vill bli störd, även fast man fem minuter tidigare sagt till Roniah att man ska se på film, då börjar det plinga på Facebook igen!
  4. Se till att bli van vid Facebook plingandet... När Roniah skriver, skriver hon inte allt på samma gång, utan hon skriver ett ord, skickar, nästa ord, skickar... Jag tror ni förstår?
  5. Tro inte att det är över då ni loggar ut från Facebook, då skiver hon anigen så att det kommer upp på Facebook på mobilen, eller så börjar hon helt enkelt att smsa istället, trots att man sagt fem minuter tidigare att man ska gå och lägga sig!
Haha, Roniah har tur som har mig som vän! För jag står faktiskt ut med allt det här, trots att jag vill kasta ett ägg på henne lite då och då! ;)

(Detta är en skojgrej, men allt som nämnts tidigare är sant! Tro bara inte att jag skriver det med en elak underton, utan jag skriver det utav ren kärlek, haha!)

♥12.55

Blä, vad jobbigt att ställa fram klockan! Nu får man ju sova en timme mindre :( Vaknade upp och kände mig förkyld och krasslig! Inte roligt! Aja, har lov, det är något som jag kan vara glad över!
 
Är inte på jättebra humör längre, då min morgon inte varit jättebra. Men förhoppningsvis så blir det bra om ett tag! Vi hörs senare!

Puss!

♥22.37

Roniah har dissat mig och åkt till Norge... Har inte träffat äcklet på hur länge som helst!! MORR!!

Jag ska börja blogga om, har så mycket att skriva om, så det lär komma upp rätt så många inlägg nu framöver! Anledningen till att vi inte bloggar? Jo, vi är gamers! Vi sitter och spelar LoL så fort vi sitter med en dator framför oss, men nu tänker jag ta en paus lite då och då, och skriva något inlägg! ;) Haha! Väntar på att Joel ska spela färdigt sina rankade games, sedan ska jag spela med honom! :)

Det har hänt så sjukt mycket den senaste tiden, både roliga och mindre roliga saker! En rolig sak är att i torsdags när jag och Rebecca var ute på hennes balkong så lyckades vi bli utelåsta! Haha! Ingen av oss hade med sig någon mobil heller, och Max var på väg till Rebecca, och visste inte vägen! Hur som helst, vi stod där i ett litet tag, och jag försökte lirka upp dörren, men som tur var kom det några killar till huset bredvid, så Rebecca ropade på dem, och de kom in och öppnade åt oss! Det är vid dessa tillfällen man är glad över att Rebecca har en balkong i trapphuset, och inte i lägenheten, för då hade man ju inte släpat in några randoms! :D Hahah! Sedan finns det en mindre rolig historia om den där balkongen också, men det kan vi lämna utanför!

Puss!
 
(En väldigt osmickrande bild på mig! Sedan har vi en söt Rebecca!)

♥20 mars

Okej, nu ska jag ta tag i det här med bloggen! Vad händer i våra liv just nu? Jo. Vi är ute på praktik. Jag hänger på Mat & Prat i In:gallerian och Nathalie hänger med gulliga tredjeklassare på Bergeforsens Skola! Saknar dock att jag inte träffar min lilla körv varje dag. Igår införskaffade jag mig en iPhone 5. JAPP, jag som aldrig skulla ha en sådan. Men jag föll för grupptrycket! (eller något). Så nu är jag PANK. Jag hade egentligen tänkt shoppa kläder för dom pengarna, men icke. Så jag får hålla mig ifrån att titta på kläder tills vidare.. Snart när jag kommit igång med det här med bloggen kommer jag börja skriva riktiga inlägg med bilder. Men just nu har jag inte riktigt den orken! 
 
Nu ska jag ta mig lite hallon & choklad, och sedan spela lite med Nathalie, som den nörd jag är. Puss! / ronnyponny

♥David Batra

Vilken stjäna, haha! Sitter och kollar på honom just nu, han är så sjukt klockren! Har aldrig riktigt sett/hört honom förut, men nu är jag helt såld! Haha!

Hur som helst, det löste sig med praktiken, jag börjar på måndag! And that's it!

Snart är det fredag, vilket jag längtar väldigt mycket till, då jag ska vara med mina älskade brudar och ha skoj! Blir först en riktigt tjejkväll, och sedan utgång på det! Gotta love it!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla! Orkar inte leta fram någon bild, så ni får bara tråkig text!
Puss!

♥Crazy shit!

Hej bloggen!

Jag vet inte om jag är jättelycklig, eller lite förvirrad just nu! Haha... Det är nämligen så att jag har praktik de kommande tre veckorna (inklusive denna), men när jag mailade hon jag ska vara med på praktiken så sa hon att hon inte blivit informerad om någon praktikant. Så just nu tror jag att jag är utan praktikplats... Hehe! Jag ska ringa idag och se vad de håller på med, och förhoppningsvis fixar det sig! Annars är jag ledig i fem veckor, utan anledning! För jag har ju inget att göra på skolan, eftersom att alla är ute på praktik! 
 
Nu kanske ni tycker att fem veckors ledighet låter helt awesome, och det tycker jag också! Men nu är det ju så att dessa veckor är till för att praktisera, och det känns väldigt fel om jag ska sitta rätt upp och ner i fem veckor! Så jag ska försöka lösa detta! Jag återkommer senare idag!

Puss!
 
(Bjuder på en pytteliten Nathalie idag! Haha, jag dör lite varje gång jag ser denna bild, det här är väl den tiden då jag var mest ''fjortis'', haha!)

♥Inatt är en bra natt!

Mina ''marsnätter'' brukar inte vara de bästa på grund av vissa saker, men just inatt så känns allt super!
  1. Jag äter kekchoklad!
  2. Tidigare så ägde jag sönder alla på LoL, haha!
  3. Kollar jag bredvid mig så ligger mitt livs stora kärlek där!
  4. Tänker på sommaren, och hur underbar den kommer att bli!
Nej, just nu så är jag bara lycklig!
Puss
(Eftersom att jag är så lycklig, så tänkte jag att ni kan få er ett litet skratt åt den här otroligt charmiga bilden!)

♥1 marsr

Hej!

Jag känner att jag är inte så bra på det här med att blogga. Jag har liksom aldrig orken! Idag var det i alla fall sista skoldagen på fem hela veckor, det ska bli så skönt att slippa skolan ett tag. Dock tråkigt att inte få träffa min fina klass på så länge! Vi har nu sportlov, sedan går vi på praktik och efter påsklovet så ska vi tillbaka till skolan. 
 
Jag är väldigt förkyld just nu, och hade planerat en utgång med mina friends imorgon, men just nu låter det mer åt något annat. Jag vill i alla fall inte sitta hemma en fredagkväll, känns inte så lockande! Nu på onsdag ska jag gå på Johan Glans med min syster, och dagen efter ska jag åka ner till Småland för att gå på min systersons dop. Jag ska vara gudmor åt honom, så jag ska stå framme i kyrkan och läsa någon text. Scary! Känner knappt någon av dom som kommer att vara på dopet.. Haha! /Ronnyponny
 
Har förresten hittat en mysig låt! 

RSS 2.0