♥I knew you were trouble when we first met!

Det är så jag tänker om Roniah! ;) 

Nejdå, sitter och är deprimerad jag! Har kollat på massa hemska videos på YouTube, och allt är Bergmans fel! Det var någon lista som gick ut på att man skulle se 19 videos utan att gråta, jag började gråta under den tredje... Haha! Jag förbrukade ett helt näsdukspaket under dessa klipp, herregud vad sorgligt det kan vara!

Aja, ska försöka bli glad. Tänkte spela lite, som den gamer jag blivit. Vi hörs något mer senare!
Puss
 
(Nu kan jag inte ladda upp bilder heller... MORR)

♥Tjejkväll!!!

Nu ska jag snart ta bussen in till Roniah, och hjälpa henne med ett och annat inför ikväll, då vi ska vara några tjejer hos henne för att fira henne! :) Wiho! Det kommer förmodligen att bli hur roligt som helst, bara massa roliga och trevliga flickor, med tok och god mat! Tralala!

Aja, ska packa och fixa det sista innan jag drar nu, vi hörs mer under dagen!
Puss!

♥Music!

Morr...!
 

♥Hahaha!

Förlåt, men jag måste bara få lägga ut en till video!

Puss!
 

♥Gotta love it!

Bjuder på några gamla godingar från i somras!
Puss!

(Den sista är bäst, dör varje gång jag ser den!) 

♥Idag är det verkligen FML!

Haha, yo gangsters!
 
Jag är svinsjuk, alltså äckligt, jobbigt sjuk! Har ont i hals, bihålor och huvud, hostar som ett as, kan inte andas genom näsan, blää vad jag vill dö! Plus att jag inte sovit på tre nätter nu, på grund av den där j*vla näsan! MORR! Jag ska i alla fall försöka gå på skolan en stund, för att se om det blir bättre under dagen, annars måste jag åka hem. Finns en rätt så stor chans att jag har feber också... Åh, jag orkar inte!!

Hur som helst, nu ska jag in och borsta tänderna, sedan beger jag mig mot Kudden!
Puss!
 
(Hahaha! Jag känner mig dock som mannen idag!)

♥Hello

Just nu sitter vi på skolan och har journalistik, dock har vi en lärare som alltid pratar bort lektionerna så vi gör oftast inte ett skit! Efter lektionen ska jag och Nathalie springa bort till Subway och förbruka lite kuponger.. Mhmmm, alltid godare att äta när man får det billigare!! ;) Nu ska jag återgå till mitt sugande på min bafucin! /ronnyponny

♥Nathalie - 10 saker ni inte visste om mig!

  1. Jag älskar att laga mat/baka, en äkta kvinna jag! ;) Haha!
  2. Jag hatar dock bakelser och dylikt, alldeles för sött!
  3. Ordet ''snor'' är det ord som äcklar mig mest.
  4. Jag är livrädd för spindlar och malar, jag får helt allvarligt panik om jag ser en!
  5. Jag brukade vara en stjärnelev, men har blivit så lat på senaste tiden! Ska ändra på det!
  6. Pastasallad är en maträtt jag skulle kunna leva på resten av mitt liv!
  7. Jag har sjukt svårt att lita på folk, och är någon extra snäll/gullig så tror jag alltid att det ligger något baom det.. Haha, paranoid tjej! ;)
  8. Det värsta jag vet i hela den här världen är otrohet!!
  9. Jag kan vara alldeles för ärlig ibland.. Men jag är en person som måste få säga vad jag tycker och tänker! Jag kan inte hålla det inom mig om jag anser att något är fel o.s.v!
  10. Okej, nu till det jag hatar mest av allt, finns absolut inget värre... STAVFEL i det svenska språket! Allt från särskrivningar, till att någon skriver ''väll'' eller dem när det ska vara de, och dylikt! Usch, fy och blä! Jag klarar inte av det! Och ser jag något sådant måste jag alltid kommentera det, för det sticks verkligen i ögonen!
PUSS!
Bjuder även på en liten bild på hur jag ser ut idag!
(Inte så bra bild, men vi överlever nog!)
 

♥It's been a while!

Imorgon ska jag ha lockigt hår, var väldigt längesedan jag hade det kan jag säga! Så det ska bli roliga med något nytt, är så otroligt less på mitt tråkiga hår, som det absolut inte går att göra någonting med! Så förstå glädjen när jag hittade min locktång som varit borta i hundra år!! 

Här får ni lite bilder, ignorera det faktum att jag bara sitter i BH!
Puss!

♥Två bilder

Jag saknar att vara brun & jag saknar mitt blonda hår!!! /ronnyponny
 

♥2013-01-22

Nathalie is in the house!
 
Idag så har det inte hänt allt för mycket, busade väl mest runt med Ronny, as usual! Köpte candy, hårfärg och nagellack, så nu har jag blivit av med utväxten, och tänkte sätta mig och måla naglarna efter att jag spelat med Joel och Amelia!

På tal om spel... Haha! Igår fick en kille damp på mig för att jag spelade med Joel och Amelia, och inte med honom! Han tog bort mig från Facebook, och pratar inte längre med mig! Haha, ni ser ju vad spel kan göra med vissa människor! Vissa ska inte dricka alkhol, andra ska inte spela, hahaha! Nej men allvarligt, jag blev riktigt chockad, för han var liksom min kompis, och nu är vår vänskap över för att jag ville spela ett game med två andra innan jag spelade ett med honom! Det är en konstig värld vi lever i!

Aja, nu ska jag väl ringa upp mina gamers i Skype!
Puss!

♥Min helg

/ ronnyponny
 

♥Morr, korv, korvnacke!

Jag känner mig lite hemsk när jag helt ärligt glömt bort bloggen totalt de senaste dagarna, men jag hoppas att jag blir förlåten! Det har varit väldigt mycket skit i mitt liv, och jag har inte haft ork till att göra någonting känns det som. Det är dock dessa dagar man verkligen inser vilka underbara människor man har runtomkring sig! Lite tråkigt bara att det ska vara på grund av något dåligt man inser detta.. Haha!
 
Hur som helst, jag kan inte sova, och jag kan inte förstå varför jag inte kan det! Har inte mått särskilt bra idag, varit väldigt trött, har haft/har ont i huvudet och känner mig helt slut! Har även en varm, mysig pojkvän som ligger här och sover bredvid... Allt säger att jag borde sova just nu, men icke... Har lust att ringa och väcka alla mina vänner, bara för att jävlas med dem!
 
Så, nu har jag återigen skrivit ett inlägg om absolut ingenting! Vi hörs väl senare!
Puss!

♥Jimmy är en korv, men får inte äran att vara en korvnacke!

Sitter på svenskan med Jimmy till höger och Evelina till vänster, that's it! Jimmy ville gästblogga, men det fick han inte, så jag skriver bara detta för att fresta honom! ;) Mohaha!

Puss!
 

♥Hejsan Svejsan

Nu har jag och Roniah precis varit på gymmet, vi gymmade i ca 20 minuter, haha! Vi var helt slut! Jag har inte sovit någonting plus att vi båda hade träningsvärk! Men vi får ta igen det imorgon! Nu sitter vi på skolan och väntar tills vi ska hem!

Puss!



♥Hur ska detta sluta?

Jag har aldrig haft en så dålig start på ett år som detta år. Det har bara kommit dåliga nyhet, nästan varje dag! Inte bara för mig, utan för Roniah också.. vi kommer att ha ett skitår hon och jag.. Men vi har det tillsammans, och det är väl ändå det som är huvudsaken! Så länge vi har varandra klarar vi allt! Älskar dig Honey Boo Boo, vi kommer att klara det här! ♥

Puss!
(And this is what true friendship looks like!)

♥Crazy about it!

En av sakerna som jag och Roniah har gemensamt är att vi båda ÄLSKAR barn som kan sjunga! Vi kan sitta i timmar och skicka olika YouTube-klipp till varandra där duktiga barn sjunger, här har vi en flicka som är så sjukt duktig så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Puss!

♥Och priset till Sveriges tröttaste kvinna går till.... NATHALIE SVÄRD!

Shit pommer vad slut jag är i kroppen! Har haft två väldigt intensiva dagar, på ett inte så bra sätt. Idag har jag även tränat, och det tog verkligen mina sista krafter! Har varit ett vrak sedan dess! Skulle ha mys med Anton, men jag somnade innan filmen knappt börjat, och vaknade för ca en halvtimme sedan.. Hehe! Nu så har jag ätit mackor, så jag har piggnat på mig så jag orkar vara vaken en timme till i alla fall, hoppas jag!
 
Nu skiter vi i det! I fredags så var jag och Roniah + massa andra underbara människor hemma hos Hilda som fyllde 17, hade en superhärlig kväll med mina favoriter, det blev galna spel och tokigheter! Har två dugliga bilder att bjuda på från kvällen... haha!

Puss!

♥Mobilinlägg

Dags för ett springpass och lite barnkanalen med Nathalie!




♥Feeling blue..

Jag borde vara jättelycklig nu, för min skoldator är äntligen lagad! Meeeen... De har bytt ut mitt tangentbord :( Mitt gamla som var helt perfekt... Nu är det trögt, och NYTT! USCH!
 
Sitter här på lektionen med Morris nu, sedan ska vi äta på SUBWAY!!! Hihi!
Nu ska jag ladda ner allt som jag behöver ha på datorn.. Deprimerande! Vi hörs senare, puss!
 

♥Söndag

Hello!
Igår var jag ute och åt med Emma & Madde på Allstar, mycket trevligt! Vi spenderade resten av kvällen/natten hemma hos Madde och hjälpte henne med en grej till skolan. Hon går foto och skulle göra en film som jag och Emma skulle vara med i! Det är nästa omöjligt att inte skratta när man står där framför kameran.. men i slutet blev vi så less, så då gick det jättebra! Haha;) 
 
Idag åkte jag upp till Härnösand för att fira mina kusiner som blev 3 respektive 11 år. Jag tror att min present till treåringen blev väldigt lyckad, då han lekte med den resten av kvällen! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det en tidig kväll, jag är sjukt trött efter massa lek med mina kusiner. PUSS /ronnyponny

Ni får en bild på min frulle imorse! Jordgubbsmoothie. Det ser inte så lockande ut, men gott var det! Haha


♥Just an other sleepless night!

Men det klarar jag nog av! Lite tråkigt bara att jag lyckats hålla mig så bra hella veckan, har somnat i bra tid, och klivit upp när jag ska. Jag funderar nästan på om jag ska dygna, bara för att inte förstöra det totalt.. Men det är ju ändå bara en natt.. Så det borde inte göra så mycket!

Hur som helst, har precis pratat med min älskade Bryan! Saknar den gossen! Han var full och glad han, haha! Annars så har min dag varit rätt så lugn, vaknade vid elva första gången, men bestämde mig för att sova vidare, sedan så drog jag och Anton hem till mamma, för att fira henne, så det blev lite tårta och dylikt. Runt sex så fick vi middagsgäster, och thaimat stod på menyn, mums!!

Skulle egentligen ha varit med Roniah och Maddox ikväll, men det blev så sent hemma hos mammi, så jag hann inte dit :( 
 
Nu orkar jag inte skriva mer!
Puss!
(Mitt älskade London..)

♥10 januari

Jag har inget särskilt att skriva om, jag ska snart hoppa in i duschen och sedan sova. Jag är verkligen jättetrött efter en lång skoldag. Efter skolan idag tog jag en sväng på stan för att se om jag hittade en plånbok, men icke! Jag hittade dock en present till min kusin som fyller 3 år på lördag, så jag slog till och köpte den. Imorgon funderar jag kanske på om jag ska kliva upp lite tidigare och åka in och träna innan skolan, men vi får se hur pigg jag är imorgonbitti.. Är ju inte den mest morgonpigga människan;)

Jag tog en snabb bild på mina nyinköpa träningskläder igår så ni ska få se dom, slänger även upp en bild på en ansiktsmask som jag köpte häromdan. Jag har inte provat den än, men ska göra det efter duschen. /ronnyponny
 

♥Hurtigt



Just nu står jag & Nathalie på varsin crosstrainer på gymmet. Vi har hål i några timmar, så vi drygar ut tiden genom att vara lite hurtiga!


♥I'm back!

Okej... Jag har inte varit borta länge.. Men för mig har det känts som en evighet, för jag har inte haft internet!
 
Roniah nämnde tidigare att vi skaffat gymkort, så idag ska vi träna, wiho! Skulle ha tränat igår med henne och Rebecca också, men mamma fyllde år, så jag skulle fira henne istället! Ni kanske också undrar vad jag gör vaken innan halv sju? Det kan jag inte riktigt svara på.. Jag vaknade av mig själv kvart i sex, och kände mig klarvaken, så jag kunde lika gärna kliva upp! Lite fult dock att jag gick och la mig den här tiden för ca en vecka sedan!
 
Nu sitter jag och försöker att hålla mig från det nya PLL-avsnittet som släpptes igår! Jennfa skrev till mig och var helt exstas över det! Men börjar jag kolla nu så kommer jag förmodligen glömma bort tiden, och poff så har jag missat bussen! Haha!
 
Aja, nu ska jag sminka mig! Jag har ingen bild att bjuda på, så det här blir ett tråkigt inlägg!
Puss!

♥äntligen!! (mobilinlägg)



Nya avsnittet har kommit!! Blir ingen tidig natt för mig känner jag..

♥Snabbt inlägg

Tänkte bara informera er om min glädje! Jag ska strax sticka ner till gymmet, för första gången på 7 månader! Jag verkligen äälskar att gymma, det är så kul! Efter att jag hade lunginflammation i somras, så har inte mina lungor riktigt velat samarbeta. Jag har fått ont och det har pipit så fort jag ansträngt mig, men nu känner jag mig redo att börja igen! :D Nathalie & Rebecca har också skaffat gymkort, så nu ska vi köra hårt och gå på massa pass! Puss /ronnyponny

♥8 januarirr

Det har blivit en hel del shoppande på sistonde, lägger nog in lite bilder på vad jag shoppat i ett inlägg senare ikväll. Idag så sa jag bestämt åt mig själv att jag bara skulle handla en plånbok, men fick inte med mig någon sådan utan istället fick jag med mig en dagkräm, en mascara & ÄNNU ett body butter.. Body Shop måste ta och gå i konkurs snart, annars kommer jag inte ha några pengar kvar på grund av att deras body butter är såå underbar! Detta är det tredje body buttret(?) jag köpt från dom på en vecka.. Hur ska detta sluta?! /Ronnyponny
 
 

♥Då var det snart dags igen då!

Efter att ha somnat runt 5-6 under hela lovet, lyckades jag igår att somna innan klockan tolv!! Vaknade dock vid halv två, och har inte sovit någonting sedan dess.. Somnade runt åtta när Anton åkte iväg på besiktningen, och vaknade igen av att han satt och pillade på datorn runt nio. Men jag klev upp innan tio, och känner alltså att jag vänt tillbaka dygnet! Vilket är ett måste, eftersom att skolan börjar imorgon! Lite blandade känslor om det faktiskt.. Börjar 12.40, vilket är skönt. Men ska ta bussen in till stan redan vid 10.25, för jag och mamma ska ta en lunchdejt tillsammans, mysigt!

Idag så ska jag bara ta det lugnt fram till klockan två, sedan kommer farfar och hämtar mig, och så ska jag och farmor shoppa!! Wiho! Det blir över internet, vilket jag föredrar, då jag hatar att springa runt i affärer och shoppa.. Haha, jag är inte en riktigt kvinna jag!
 
Aja, nu ska jag väl hitta något att roa mig med ett tag!
Puss

(Jag kunde inte motstå...)

♥Bored!

Satt och pillade lite i Photoshop, har saknat det så mycket! Har cs3 på skoldatorn, men har aldrig riktigt förstått mig på det.. haha! Men nu har jag äntligen cs5 igen, så nu kan jag pilla runt hur mycket jag vill! :) Bjuder på en liten bild, har inte gjort så mycket med den, har inte kommit igång än, men snart kommer jag att go back to normal!

Puss!

♥Shoppat

Hej!Jag sitter just nu i bilen påväg från Birsta. Min lillasyster skulle klippa sig där, så jag passade på att följa med för lite shoppande! Främst för att inhandla lite nya träningsgrejer, jag hittade ett par skor och ett linne! Sedan slank det ner lite annat smått & gott också såklart. Nu ska vi i alla fall upp till Härnösand för att hälsa på min syster, Elin. Jag hittade en söt tröja till hennes son som jag inte kunde låta bli att köpa! Min tredje syster Sara åker iväg till Singapore idag, och hon kommer inte hem förrän i Juli. Hon ska åka omkring lite överallt, till bland annat Australien, Nya Zeeland, Bali, Malaysia, Thailand och så vidare.. Jag är såå avundsjuk! /ronnyponny

♥Now I'm stronger than yesterday!

Förvänta er inte något grininlägg! Jag ska bara göra det officiellt att på onsdag, då börjar jag och Roniah träna!! Wiho! Muskler, here we come! Vi kommer förhoppningsvis att köra 4-5 gånger i veckan, aldrig mindre än 3 i alla fall! Kan även vara mer än en gång per dag, för om vi har något hål så kan vi bara dra ner på gymmet och träna, och sedan gå på pass efter skolan! This is awesome! Jag har velat börja träna hur länge som helst nu, men inget har velat träna med mig :( Och jag vill absolut inte svettas ensam! Haha, så nu jävlar smäller det! Beach 2013 here we come!

Bjuder på ännu en bild från Florida, tagen runt sex på morgonen då jag och mamma skulle ut på en liten springtur!

Puss!
(Ska äntligen ta och skaffa mig en rumpa, haha!)

♥Bildbomb - Korvnacke + Morrnacke

Jag har inget speciellt att blogga om, så jag bjuder på en bildbomb med bilder på moi and Ronaih! En liten förvarning bara, de flesta bilderna är inte vackra!

Puss!

♥Morgonstund har guld i mun!

Haha, kan vara ett av de fulaste uttrycken någonsin, men ack så sant! För det finns verkligen ingenting som är bättre att vakna upp bredvid en trött älskling och bara ligga och hålla om varandra, och känna hur mycket man älskar varandra. Spelar ingen roll om det bara är någon minut, eller någon timme, det är bara så underbart! Det bästa med min älskling är att det inte spelar någon roll vilken tid på dygnet det är! Börjar jag skolan tjugo över åtta, och kliver upp vid halv sju, då lägger han sig ändå och håller om mig och myser lite innan jag ska åka... Det är alldeles för underbart, man blir beroende!

Nog om det, jag mår prima idag, bara lite trött, var vaken alldeles för länge! Idag blir det bara till att ta det lugnt och mysa lite, blir ingen utgång imorgon för planerna blev inställada på grund av magsjuka! :( Hatar vintern och alla sjukdomar som kommer med den, usch, fy och blä!!

Nu tycker jag att vi slutar snacka om spya på den här bloggen! Haha!
Puss!!
 
Sommar, Florida, sol, älskar livet, kom tillbaka!
 
 

♥Inte så roligt!!

Igår när jag svarade på lite frågor om mitt 2012 så hade jag väldigt ont i magen, har faktiskt aldrig haft så ont i magen. Det visade sig lite senare att jag åkt på en matförgiftning.. Så min natt var inte särskilt trevlig, måste jag ju erkänna...
 
Idag så mår jag faktiskt riktigt bra! Jag kan inte äta så mycket, utan håller mig till fil och proviva, men annars är det som vanligt, förutom att jag är väldigt matt!
 
Aja, förhoppningsvis är allt back to normal tills på fredag, då jag ska ha lite fuuun!
Puss!
(Blev dock väldigt hungrig när jag såg denna bild... Fick lov att lägga ut den nu trots att den inte har något med texten att göra, haha! Det är bland det godaste jag någonsin ätit, orange chicken heter det!)

♥2 januari

Hello!
 
Haha oj, jag har hela tiden trott att det varit den 1 januari idag, kanske beror på att jag sov bort heeela gårddagen! Jag hade jätteroligt på nyårsafton, dock glömde jag min kamera så jag har inga bra bilder.. Jag har ett par på min mobil, men dom är ganska mörka och suddig. Jag tror inte vi kom i säng förrän vid åttatiden på morgonen dagen efter! Vi sov i alla fallett par timmar och när jag vaknade hade Kajsa redan städat. Jag sov i soffan, och hon hade både dammsugit och torkat golvet, utan att jag vaknade. Jag måste ha sovit vääldigt djupt! Vi klev i alla fall upp och gick ner på stan för att äta, sedan tog jag bussen hem och sov resten av dagen/kvällen/natten. Jag lyckades på något sätt springa in med axeln i Kajsas vägg, så min axel har en fin blålila färg just nu. Väldigt fint!
 
 
Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton allihopa!

♥2013

Nathalies sammanfattning av 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jag vet inte... Jag tror faktsikt inte det! Gjorde många roliga saker, men inte något jag aldrig gjort förut... Vi får ta ''Var med Roniah på Gatufeste'', haha, för det har ju faktiskt aldrig hänt förut! ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Ja, det gjorde jag faktiskt!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Ingen som står mig nära! :)

4. Dog någon som stod dig nära? 
Nope!

5. Vilka länder besökte du?
USA var det enda!

6. Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2013? 
Jag skulle vilja åkt bort mer från Sundsvall, utomlands, till andra städer och dylikt!

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 
Det måste väl vara 4/9 då jag och Anton firade ett år, och han hade fixat hela dagen/kvällen så underbart den korven!

8. Vad var din största framgång 2012? 
Jag bytte från världens äckligaste klass, till världens absolut bästa! Det har fått mig att vara nästan helt utan frånvaro om man jämför med förra året!

9. Största misstaget? 
Att jag inte bytte klass tidigare!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Sjuk har jag varit, men jag tror inte jag fått någon större skafa!

11. Bästa köpet? 
Min älskade dator!

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Mat och godis i guess... haha!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla underbara människor jag spenderat detta år med!

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? 
Åh.. Det är så sjukt många, kan inte rabbla upp dem!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Sista halvåret var jag väldigt glad!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på sommaren mer än vad jag gjorde!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Tjafsat med Anton över saker som egentligen inte är något problem, jag vet att jag kan lita på honom, men ibland är det svårt, för jag har väldigt lätt för att tänka för mycket på ''tänk om...''!

18. Hur tillbringade du julen? 
Med släkt och familj!

19. Blev du kär i år? 
Inte iår, men var kär hela året!

20. Hur många one night stands?
Den här frågan hade ju absolut inget med resten av frågorna att göra? Haha, men inget! Jag har min korv! 

21. Favoritprogram på TV? 
Pretty Little Liars

23. Bästa boken du läste i år?
Hmm... Jag kommer inte på namnet.. Har dock inte läst något iår jämfört med tidigare år då jag suttit fastklistrad i böcker dagarna i ända!

24. Största musikaliska upptäckten? 
Svårt... Jag kan nog inte svara på det!

25. Något du önskade dig och fick? 
Kommer inte på något särsklit faktiskt...

26. Något du önskade dig men inte fick?
En kamera... MORR

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? 
Det kan jag då inte minnas, men jag var väl med Anton och familjen!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre ? 
Mycket! Mer sol, till exempel!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? 
Rätt så vanlig, inget som sticker ut, men sådant som jag tycker är snygg, kavajer, blusar, skjortor, snygga linnen, shorts, svarta jeans... Orkar inte med det här, hejdå!

31. Vad fick dig att må bra? 
Min nära och kära

32. Vad har du för planer inför nästa år? 
Sköta skolan, leva livet, ta vara på tiden, ha roligt... blablabla!


RSS 2.0