♥Godmorgon!!

Hehe... Jag och min pojkvän somnade vid sju.. Så nu har jag vaknat, och tror inte jag kan somna om :( Buhu! Vaknade av att jag höll på att svettas ihjäl, och såg att vi båda somnat med kläderna på! Så det var bara att väcka honom och säga åt honom att ta av sig dem! Sedan somnar han om på två sekunder! Jag förstår inte hur han lyckas?
 
Hur som helst, nu är det äntligen fredag, wiho!! Ikväll ska jag, Roniah, och några av våra härliga kompisar bara ha roligt och spela spel! Det kommer att komma upp lite trevliga bilder, måste bara komma ihåg att påminna Roniah om att ta med sig kameran! Min egen är helt död... Vet inte vad som har hänt?!

Aja, nu ska jag kolla på X-factor US, och sedan försöka somna om! :)
Vi hörs alla små korvar!
 
(Hur snygga var vi inte här, på en skala 1-10? Haha..)
 

♥Body Shop Adventskalender

Hello there!!

Alla Body Shops adventskalendrar har ju varit slut, men här uppe i Sundsvall var dom så fyndiga så dom gjorde en egen! Jag och Nathalie gick dit efter skolan igår och förbokade en till mig och idag så hämtade jag ut den. Åååh vad jag är happy, jag trodde jag skulle få bli utan min lilla älskling i år!
/ Ronnyponny
 

♥Ra ra ah ah ah

roma roma ma ma ga ga o la la
en liten ko-orv

♥Spänningen stiger!

Snart är det dags för vår stora release! Med den kommer vi även att presentera vår nya kategori, ''The challenge'', som jag tror att många av er kommer att gilla! Vi kommer att lägga till lite mer saker med tiden, som vi tror att ni verkligen kommer att gilla! ;) Så för att hålla er uppdaterade om vad som händer, se till att klicka er hit igen!!

Som ni såg i inlägget innan så var jag och Roniah hemma hos henne idag, och spenderade det mesta av dagen med att spela The Sims 2, på hennes X-Box. Hade väldigt fina gubbar, föreställande två flickor som inte är våra personliga favoriter, mohaha! Jag försökte göra min lesbisk, men det gick inte... Får ta och dra ihop något efter skolan igen, så att vi kommer någon vart!

Nu ska jag ta och spela The Sims 3 jag, haha!

Vi hörs mer älskade små korvar!
Puss!

♥Honey boo boo

Tjena kompisar!
Idag har jag och Nathalie roat oss med att spela The Sims 2 på Xbox! Väldigt trevligt må jag säga. Kan ni se vilka dessa två otroligt fula personer ska föreställa? 
 
oo

♥My best friend!

Jag är väldigt sentimental just nu, och måste bara få skriva om hur lycklig jag är över att ha min lilla Ronny! :D Det är liksom så konstigt, vi klickade direkt, för hon är mig, i en annan kropp! Hon är min andra halva den där korven! MOHAHA!
 
Hur som helst, vi var på klassfest igår, och hua vad roligt vi hade!! Det går inte en dag utan att vi pratar om hur lyckliga vi är över att vi bytte till den här klassen! Och igår var liksom pricken över i:et, för vi kom verkligen bra överrens med alla, och vi fick lära känna alla mycket bättre än innan. Åhhh... det var så underbart roligt! :D Vi är så lyckliga nu!
 
Nu ska jag hoppa in i duchen, sedan åker jag bort till min andra halva och korvar lite!
Puss!

♥Kluring!

Om ni tittar på bilden på oss två på headern, och bilden som vi har i inlägget nedanför. Kan någon då lyckas avgöra vem den blonda ''hårtoffsen'' tillhör, alltså den som är mellan oss. Tillhör den Roniah, eller Nathalie?! Spännande... I know the answer, but you don't, MOHAHA!

♥And here we gooooo!!!!

Nu kör vi!! 
 
Det här ska bli min (Nathalie) och Roniahs gemensamma blogg, där ni får ta del av våra liv, lite filmer och massa tokigheter! I know you like it, yeah!
 
Vaaad mer?? Finns inte mycket mer att säga just nu, utan vi kommer först och främst att fixa till bloggen innan vi öppnar den officiellt, men har ni redan hittat hit, så får ni gärna hitta tillbaka! ;)

Puss!

♥Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0