♥Stockholm 2013

Har kommit hem efter sex helt underbara dagar i Stockholm! Har gjort så mycket bus och tokigheter! Orkar inte riktigt skriva ut allt, men det har varit allt från fest, uteserveringar, blåmärken.. osv! Visar i bilder! Som förövrigt inte kommer att ligga i ordning, för jag har bråttom! Ska nämligen ut och springa! (WHAT?!)

Puss!
 
 
 
 
 

♥Nämen


♥Let the war begin!

Hade som sagt brännbollsturnering idag, och även studenttävling. Som tur var gick inte tävlingen ut på att man skulle vinna, utan den klass som hade bäst utklädnad, osv! Vår klass var lätt bäst! Vi var militärer, och jag är helt slutkörd. Har skrikit och sprungit runt som en tok idag! Måste nog ta mig en powernap.. Haha!

Puss!
(Får inte glömma alla de snygga boysen i BP!)
 

♥There's a party on the roof top!

Mitt liv är så underbart! Två dagar kvar av skolan, massa roligheter, som har hänt, och som kommer att hända. :) Har inte mått så här bra på ca tre månader, och allt blir bara bättre! Har äntligen fått tillbaka lusten att göra saker igen, att vara galen och spontan! Man lever som sagt bara en gång, och nu är det dags att ta vara på tiden vi har! Djup tjej!
 
Låg precis och tänkte på hur ful jag egentligen är! Haha, allså nu menar jag som person, tro inte att jag tigger om att någon ska säga att jag är fin. Men tänk så här... La nyss ut en bild på Instagram, där jag ser helt vanlig och leende (ett nytt sätt att se ut på som jag precis kom på!) ut. Sedan tänkte jag om någon hade sett mig här! Ligger i sängen i bara linne och trosor, inget smink, datorn på magen och dubbelhaka! Jag undrar om jag fått något ragg om jag lagt ut en bild då jag ser ut så här? Äh, skulle nog vara extra attraktiv! 
 
Aja, nu börjar jag babbla bort mig IGEN! Så nu ska vi få ett avslut! Imorgon är det brännbollsturnering + vår första studenttävling, and do you know what bitches? We're gonna kill it! Har en supertaktik, tralala!

Nej, nu ska jag få ur mig lite energi och försöka sova :) KANSKE spela ett game, vi får se!
Puss!
 
(Don't trust the pic!)
Bjuder på en härlig låt också! Bara för att jag är så glad!
 

RSS 2.0